Riverdale quiz sneeuwbalgevecht veranderen seizoen 5 Riverdale opnames acteurs verlaten Riverdale riverdale vijfde seizoen riverdale seizoen 5 Riverdale

Wij weten wanneer het vijfde seizoen van Riverdale op Netflix staat

Wij hebben eindelijk goed nieuws voor alle Riverdale-fans! De opnames van de serie waren de afgelopen tijd een bumpy ride, want het filmen moest worden stopgezet door corona. Nu zijn de opnames weer van start gegaan en wij weten wanneer het vijfde seizoen te zien is op Netflix. Ben jij ook benieuwd?

Riverdale 

De opnames van Riverdale waren stilgelegd, omdat er niet genoeg coronatesten beschikbaar waren voor de cast. De acteurs komen tijdens het filmen heel dicht bij elkaar, dus er wordt continu getest op de set. Toen er geen testen meer waren, kon er in verband met de veiligheid niet meer gefilmd worden… De makers van de serie dachten dat ze een paar dagen niet konden filmen, maar helaas duurde de filmstop uiteindelijk bijna een hele week. Gelukkig zijn er weer genoeg testen en zijn de opnames in volle gang. 

Seizoen vijf 

Nu de opnames weer bezig zijn, is ook de releasedatum van het nieuwe seizoen bekend gemaakt. In Amerika komt het nieuwe seizoen op 20 januari uit en met een beetje geluk kunnen we in Nederland een dagje later genieten van het nieuwe seizoen! 

Wij zijn over the moon en kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen van Riverdale online staat. Ga jij ‘m checken?

Lees ook:

Beeld: Instagram @thecwriverdale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen