HEMA fotopuzzel

Win: 4x grote fotopuzzel van HEMA

Heb jij inmiddels alle puzzels uit de kast al gemaakt en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wij mogen 4x een fotopuzzel van HEMA weggeven van 1000 stukjes. Perfect om lekker zelf te maken of om cadeau te geven!

HEMA fotopuzzel

Het leuke aan deze puzzel is dat je zelf foto’s toe kan voegen zodat het een superpersoonlijke puzzel wordt. Leuk om bijvoorbeeld cadeau te geven aan je oma die je nu even niet kunt zien of voeg een foto van jou en je bestie toe zodat je even aan haar kunt denken. Je kunt de puzzel helemaal maken zoals jij zelf wil: kies je voor een leuk achtergrondje of hou je je puzzel toch neutraal?

Winnen?

Wil jij kans maken op deze toffe persoonlijke prijs? Laat ons dan in het formulier hieronder weten waarom jij deze puzzel wil winnen. Succes, girl!

Lees ook:

Beeld: HEMA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Puzzel jij vaak?

 • Jing
  Jing
  Reactie: Ik puzzel eigelijk nooit ik heb eht vroeger wel eens gedaan sinds corona verveel ik me heel erg en vind ik het erg leuk om te puzzelen ik wil al sinds corona een puzzel met eigen fotos alleen was het steeds te duur. Toen ik dit zag dacht ik gelijk “ik doe mee!” Want ja zon kans moet je niet laten zitten. Ik hoop heel erg dat ik het win🥰
  Beantwoorden
 • Janine
  Janine
  Reactie: Heel vaak,nu zeker!!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Sinds corona kwam en ik me ging vervelen heb ik een puzzel gekocht en gemaakt. Van 1000 stukjes, dit deed ik samen mdt mijn lieve vriend. Maar toen we nog 2 stukjes moesten klopte het niet!! Er zat een dubbel stukje in en 2 stukjes te weinig. Deze puzzel zullen we dus nooit compleet krijgen... toen hebben we gebeld met de fabrikant en moesten we 10 stukjes opsturen dan kregen we een nieuwe. 10 stukjes opgestuurd en nooit meer wat vernomen😥 dus zou ik heel graag een nieuwe puzzel winnen met een foto van mij en mijn vriend zodat we samen een wel complete puzzel kunnen maken!!❤
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Ik houd van puzzelen! Samen met mijn oma puzzel ik erg vaak. Hoe leuk zou het zijn als ik haar kan verassen met een persoonlijke puzzel met foto's van ons samen!
  Beantwoorden
 • Brianne
  Brianne
  Reactie: Ja ik houd wel van puzzelen en nog leuker als het een persoonlijke touch heeft natuurlijk!
  Beantwoorden
 • Astridravenzwaaij
  Astridravenzwaaij
  Reactie: Omdatikvanpuzzelenhou
  Beantwoorden
 • Marit
  Marit
  Reactie: Echt te gek! Deze actie is zo leuk. Zo een puzsel zou ik ook wel willen hebben. Zelf puzzel ik best wel vaak en ik denk dat dat alleen maar meer word als ik er een met foto's zou kunnen winnen!!
  Beantwoorden
 • Isha
  Isha
  Reactie: Jaa ik hou erg van puzzelen en al helemaal als het iets persoonlijks heeft:)
  Beantwoorden
 • Katrijn
 • Phileine
  Phileine
  Reactie: Wauw, te gek deze actie! Ik vind het superleuk op zelf dingen met foto's te ontwerpen, en dan ook nog eens een puzzel van 1000 stukjes. Ik hou zelf erg van puzzelen, om te ontspannen! Ik wil heel graag winnen!
  Beantwoorden
 • Mare Snippe
  Mare Snippe
  Reactie: Ja ik ben dol op puzzelen
  Beantwoorden
 • Anne Both
  Anne Both
  Reactie: Ik hou heel veel van puzzelen. Ik was heel jaloers op mijn moeder die veel tijd heeft om te puzzelen. Ik werk in de zorg en nu tijdens de Corona virus werk ik extra, dus weinig tijd om te puzzelen. Door te puzzelen ontspan ik wat heel fijn is na een drukke chaotische werkdag. Ik zou dit heel graag willen winnen .
  Beantwoorden
 • Anna
  Anna
  Reactie: Wat leuk voor opa en oma die zo ver weg wonen! Een meer dan mooi cadeau! Zo lijkt de eenzaamheid wat minder groot!
  Beantwoorden
 • shaniaxo
  shaniaxo
  Reactie: Spannend...?
  Beantwoorden
 • jade.girlz
  jade.girlz
  Reactie: Wauw, heel erg leuke actie! ? Ik doe mee! Zou een gaaf cadeautje zijn voor mijn moeder die erg van puzzelen houd en ik doe natuurlijk mee! Liefs Jade ?
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen