Wij geven 5x het nieuwe boek van Kiera Cass weg; De Beminde. Dus heb jij alle nieuwe boeken uit je boekenkast al uitgelezen en ben je toe aan een nieuw boek? Lees dan snel verder!

De Beminde

Hollis Brite is opgegroeid in kasteel Keresken, samen met de andere dochters van adel die strijden om de aandacht van de knappe koning Jameson van Coroa. Als Jameson haar de liefde verklaart, is Hollis dan ook dolblij. Maar terwijl hij haar het hof maakt, realiseert Hollis zich dat de eindeloze stroom cadeaus en aandacht gepaard gaat met torenhoge verwachtingen.

Hollis wil niets liever dan aan Jameson – en zichzelf – bewijzen dat ze een geschikte koningin is. Maar wanneer ze een vreemdeling ontmoet die recht in haar hart lijkt te kijken, vraagt Hollis zich af of een leven met Jameson in het paleis een droom is die uitkomt, of een nachtmerrie die nooit eindigt.

Wil je alvast een deel van het verhaal lezen? Koop dan nu de nieuwe GIRLZ met Camila Mendes op de cover, want daarin staat een stuk van het verhaal. Leuk!

Winnen?

Wil je kans maken op dit boek? Vul dan het formulier in en wie weet kun jij binnenkort dit leuke boek toevoegen aan jouw boekencollectie. Succes, babe!

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag.

Lees ook:

Beeld:Β De Beminde