De Beminde Kiera Cass

Win: 5x het boek De Beminde van Kiera Cass

Wij geven 5x het nieuwe boek van Kiera Cass weg; De Beminde. Dus heb jij alle nieuwe boeken uit je boekenkast al uitgelezen en ben je toe aan een nieuw boek? Lees dan snel verder!

De Beminde

Hollis Brite is opgegroeid in kasteel Keresken, samen met de andere dochters van adel die strijden om de aandacht van de knappe koning Jameson van Coroa. Als Jameson haar de liefde verklaart, is Hollis dan ook dolblij. Maar terwijl hij haar het hof maakt, realiseert Hollis zich dat de eindeloze stroom cadeaus en aandacht gepaard gaat met torenhoge verwachtingen.

Hollis wil niets liever dan aan Jameson – en zichzelf – bewijzen dat ze een geschikte koningin is. Maar wanneer ze een vreemdeling ontmoet die recht in haar hart lijkt te kijken, vraagt Hollis zich af of een leven met Jameson in het paleis een droom is die uitkomt, of een nachtmerrie die nooit eindigt.

Wil je alvast een deel van het verhaal lezen? Koop dan nu de nieuwe GIRLZ met Camila Mendes op de cover, want daarin staat een stuk van het verhaal. Leuk!

Winnen?

Wil je kans maken op dit boek? Vul dan het formulier in en wie weet kun jij binnenkort dit leuke boek toevoegen aan jouw boekencollectie. Succes, babe!

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag.

Lees ook:

Beeld: De Beminde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Ik zou dit boek heel graag willen winnen omdat ik iemand ben die heel graag lees. Sinds ik ben begonnen aan mijn universitaire studies heb ik nooit de kans om rustig te lezen. De enige boeken die ik de afgelopen jaar heb gelezen zijn mijn schoolboeken en daarom zou ik graag verandering in brengen aan de hand van dit boek. Ik heb een aantal jaren geleden andere boeken van Kiera Cass gelezen, de selectie reeks, siren en vond deze geweldig. Het was op een zeer mooie wijze geschreven. Ze is een zeer talentvolle schrijfster en ik ben er zeker van dit dit boek ook geweldig zal zijn en dat het mij gaat helpen om te ontsnappen uit het saaie dagdagelijkse leven en een fantasiewereld te betreden.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Ik zou heel graag dit boek willen winnen omdat het me een heel erg leuk boek lijkt. En ik heel erg van lezen houd want t maakt me heel rustig en lijd me even af van moelijke dingen
  Beantwoorden
 • Rungtiwa
  Rungtiwa
  Reactie: Dat boek lijkt me zo leuk!😍
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen