valentijnskaarten storytel luisterboek

Win: een gepersonaliseerd luisterboek van Storytel voor Valentijnsdag

We love persoonlijke cadeautjes! Ben je nog op zoek naar the perfect gift voor Valentijnsdag? Lucky you, want we mogen een gepersonaliseerd luisterboek van Storytel weggeven. Wie ga jij hiermee verrassen?

Storytel

Fan van romantische verhalen? Op Storytel staan een heleboel mooie, romantic verhalen waarnaar je kunt luisteren, maar er is één verhaal dat nog mist. Jouw eigen love story! Maar niet voor lang, want je kunt dit jaar jouw lover verrassen met jullie eigen liefdesverhaal als luisterboek. Als je deze winactie wint, mag je namelijk je eigen verhaal komen inspreken in een echte studio in Haarlem en ontvang je jouw luisterverhaal als MP3-bestand. How cool?!

Lees ook: Je kunt nu je ware liefde vinden met Facebook Dating

Winnen?

Het opnemen van je liefdesverhaal gebeurt op zaterdag 6 februari in Haarlem, dus zorg ervoor dat je deze dag ook echt kunt en vrijhoudt. Je levert zelf je liefdesverhaal aan en de mensen van Storytel checken het dan op fouten en zetten het om in een luisterverhaal. Je spreekt je verhaal dus zelf in in de Top Format Studio in Haarlem. Daarna wordt je verhaal verwerkt tot luisterboek en krijg je hem vóór 14 februari aangeleverd. Just in time for Valentine’s Day!

Vul hieronder het formulier in en wie weet sta jij 6 februari wel in de studio. De winnaar wordt vrijdagochtend benaderd via de mail, dus hou je mailbox goed in de gaten!

Lees ook: XL QUIZ: Hoe ontmoet jij je nieuwe lover?

Beeld: iStock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen