Hou jij ervan om te zingen en wil je jouw talent aan heel Nederland laten horen in plaats van alleen aan de badkamermuren? Je maakt nu kans op een zangworkshop van dΓ© zangcoach van Nederland: Babette Labeij.

Zangworkshop Babette Labeij

In verband met het coronavirus worden de lessen en workshops bij Babettes zangscholen niet meer face to face gegeven, maar daar hebben ze een oplossing voor gevonden. Omdat er veel vragen binnenkomen van kids die mee willen doen aan bijvoorbeeld The Voice Kids of Het Junior Songfestival hebben ze een speciale online workshop gemaakt. De workshop gaat verder in op dingen zoals: Hoe is het om auditie te doen? Wat zijn de tips en tricks en hoe kun je je het beste voorbereiden? De workshop wordt op woensdag 20 mei om 16.30 gegeven voor kinderen tussen de 10 en 16 jaar oud.

Winnen?

Wil jij kans maken op een plekje in de online zangworkshop van Babette Labeij? Vul dan hieronder het formulier in en laat ons weten wat jouw favoriete liedje is om te zingen. Good luck, girls! And in the meantime: just keep singing (onder de douche of daarbuiten)!

Mocht je niet winnen, dan kun je alsnog een kaartje kopen voor €12,99 door te mailen naar info@babettelabeij.com.

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag.

Lees ook:

Talk: ‘Ik durf niet te zingen in het openbaar

Sad: zangeres Maan openhartig en huilend op Instagram

DΓ­t is het favoriete liedje van Ariana Grande

Beeld: Moon Jansen