Mel Wallis de Vries

Win een rol in de trailer van Mel Wallis de Vries!

Mel Wallis de Vries is de succesvolste jeugdthrillerauteur van dit moment: haar boeken zijn superpopulair! De verhalen zijn heel realistisch geschreven en spannend tot de laatste bladzijde. Droom jij ook van een carrière als actrice? Lees dan snel verder!

Win een rol in de boektrailer Pijn

Droom jij ook van een carrière als actrice? En zou jij een rol in de boektrailer van het superspannende boek Pijn supertof vinden? Doe dan snel mee met deze actie en wie weet ben jij een van de winnaressen! Het boek komt begin november van dit jaar uit.

boektrailer

Wat houdt het precies in?

Je brengt een dag door met Mel en een professionele cameraploeg. Een visagist geeft je de juiste look en de regisseur begeleidt je in je rol. Dit is echt een supertoffe kans om acteerervaring op te doen!

Hoe kun je meedoen?

Schrijf je in vóór 17 juli 2017 via de website. De winnaars krijgen een paar weken later persoonlijk bericht van Mel.

Check hieronder de boektrailer van het boek Haat

Ben je ook zo enthousiast na het zien van deze trailer? Hoe vet is het als je een rolletje weet te bemachtigen in de nieuwste trailer!


Doe de quiz ‘Wat voor boekenmeisje ben jij?’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Droom jij ook van een carrière als actrice?

  • tessie
    tessie
    Reactie: Nope, ik durf niet...
    Omdat: Wat heb je er nou aan om in een trailer te spelen? Als je niet in het verhaal zit. Gebruik geen personages, als ze niets toevoegen aan het verhaal. Ik ben zelf al 5 jaar lang schrijver.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen