Yay, speciaal voor jullie mogen wij drie stylish Frends Layla koptelefoons t.w.v €129 van GetLoud weggeven. Musthave music accessory!

 
Zo shop je dé perfecte koptelefoon
  1. Vorm: ga je voor kleine oordopjes, of kies je liever een grote koptelefoon? Het is belangrijk om van te voren te bedenken waarvoor je de headphone gaat gebruiken. Als je ‘m gebruikt tijdens het sporten, kies dan voor een draadloze variant. Gebruik je ‘m als fashion musthave? Kies dan voor een opvallende headphone!
  2. Kleur: kijk naar je haarkleur. Bij girls met een lichte haarkleur staan lichte kleuren supermooi, zoals het rose gouden model. Heb je bruin of zwart haar, dan kun je beter kiezen voor een donkere headphone met toffe glitter accenten.
  3. Comfort: een ander belangrijk punt is het draagcomfort. Niets is vervelender dan je koptelefoon af te moeten zetten omdat het vervelend gaat aanvoelen. Je kunt kiezen voor een koptelefoon met foam oorkussens om dit te voorkomen. Deze kussens voelen erg zacht aan waardoor jij urenlang jouw koptelefoon kunt dragen zonder dat dit vervelend gaat aanvoelen. Turn the music up!
Winnen

Wil jij deze koptelefoon winnen? Vul dan het formulier hieronder in en like de Facebookpagina van GetLoud. Good luck, babes! Meer info over de koptelefoons vind je op getloud.nl

Oeps! We konden je formulier niet vinden.