Camila Cabello

Win: Kaartjes voor Camila Cabello + etentje

Ben jij fan van Valentijnsdag, romantiek, lekker eten én Camila Cabello? Dan hebben wij great news, want wij mogen twee kaartjes weggeven voor de Romance tour van Camila inclusief een romantisch diner vooraf! 

Romance Camila Cabello

Heb jij het nieuwe album Romance van Camila Cabello ook al helemaal grijs gedraaid en zou je het liefst haar liedjes in real life horen? Begin maar vast met oefenen van de songs Senorita, Shamless en First Man, want je maakt kans op twee kaartjes voor haar concert op 15 juni 2020 in de ZiggoDome in Amsterdam. En dat is niet alles: voordat de show begint, mag je ook nog heerlijk uiteten! Dat wil je toch?!

Winnen

Wil jij kans maken op deze supertoffe prijs? Vul dan hieronder het winformulier in en laat ons weten waarom jij deze prijs graag wil winnen. Good luck, girls!

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag.

Beeld: Sony Music

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij winnen?

 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Ik zou dit heel graag voor mij en mijn moeder willen winnen. Omdat het lijkt me super vet!! En ik vind dat mijn moeder dit verdiend omdat ze zo veel voor me doet en ik haar heel blij mee wil maken met dit en ik t zelf ook heel erg vet zou vinden
  Beantwoorden
 • Lena
  Lena
  Reactie: tuurlijkk wie niett? ff dr uit na corona zou wel fijn zijn, ook omdat ik mn beste vriendin allang niet meer heb gezien.. (corona) en allebei fan van camila dus helemaall topp!
  Beantwoorden
 • Leah
  Leah
  Reactie: Wie niet? Dit is geweldig ik wil zoooooooooooooooooooo graag winnen! Ik hoop dat ik win!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Ik zou dit zo graag willen winnen. ik zou mijn moeder willen meenemen. ze zou dit super vinden. We doen niet veel samen de laatste tijd. Het zou super gezellig worden.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Wanneer wordt de winnaar van deze winactie bekend? ?
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: ???
  Beantwoorden
 • alexjess67
  alexjess67
  Reactie: ??
  Beantwoorden
 • Anoniem

Gerelateerde artikelen