Heb jij nog geen Valentijnscadeau voor je crush/bestie? No worries, wij hebben het perfecte cadeau voor jou! Met de online Cupido Mr. HappyMaker kan jij je eigen liefdesbanner maken. Overspoel 24 uur lang de internetpagina’s van je lover met een lief boodschapje. So sweet!

Mr. HappyMaker

Valentijnsdag draait om het geven van persoonlijke aandacht aan mensen waar je van houdt! Dit kan je doen met een oldschool handgeschreven kaartje of een digitale kaart, maar sinds vandaag kan het ook met een originele liefdesbanner! Met de online Cupido Mr. HappyMaker kan iedereen zijn of haar liefde verklaren met een persoonlijke boodschap/foto in de vorm van liefdesbanners die de socials van je crush overspoelen met liefde!

Je kunt zelf heel easy jouw eigen liefdesbanner ontwerpen en Mr. Happymaker zorgt ervoor dat deze 24 uur lang zichtbaar is voor jouw Valentijn. Wedden dat je hier superveel punten mee scoort bij je lover?!

Gigi Hadid Wink GIF by Clint Spaulding - Find & Share on GIPHY

Winnen?

Wil jij een code voor een liefdesbanner winnen voor je crush? Vul dan vandaag voor 17:00 het formulier hieronder in. Good luck!

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag.