Yassss! Vanaf vandaag is Mel Wallis de Vries’ nieuwste boek Pijn te koop! Wij zijn al naar de winkel gerend om dit megaspannende boek te kopen. En weet je wat supertof is? Wij zijn samen met Mel op zoek naar een meisje voor op de cover van haar volgende boek! Wist je dat Mel altijd ‘gewone’ meiden uitzoekt voor de cover? Misschien ben jij wel Mels Next Covermodel! Meld jij je ook aan?

boek pijn

Pijn, Mel Wallis de Vries , €13,99

Wat kun je winnen?

Als je wint, komt jouw gezicht op de voorkant van tienduizenden boeken! Daarnaast win je een awesome portfolioshoot, word je ingeschreven bij modellenbureau Echtemensen.com én krijg je een rol in de boektrailer. Een driedubbele prijs dus! #woopwoop

Wat houdt het precies in?

Op de dag van de fotoshoot draait alles om jou. Een visagist geeft je de juiste look, de vormgeefster bepaalt samen met de fotograaf wat de beste hoek is voor de foto en welk licht er nodig is. En dan ben jij aan de beurt! Je krijgt aanwijzingen van de fotograaf en er worden eerst wat proeffoto’s gemaakt. Als iedereen helemaal happy is met het resultaat, wordt de echte foto gemaakt die op de voorkant van het boek komt! En natuurlijk is Mel er die dag ook bij.

Hoe kun je meedoen?

Ga naar de Mels website en schrijf je in vóór 31 december! Wij, Mel en modellenbureau Echtemensen.com bekijken samen alle foto’s en kiezen uiteindelijk de winnares. Spannend!

Check het fotoverslag van de cover van het boek Pijn

pijn

Eerst even in de make-up!

 

pijn

Dit ziet er nog best easy uit!

 

pijn

Even een snelle touch-up en door!

 

pijn

Yay, dit wordt ‘m!

 

pijn

Natuurlijk is Mel er ook gezellig bij!

[shoppable_snippet id=13d8]

Lees ook:

Beeld: cover omslag boek Pijn