Begin jij je stiekem al een beetje te vervelen in de zomervakantie? Check hier een paar leuke challenges die je samen met je besties kan doen. Have fun!

#1. Whisper challenge

Bij deze challenge moet je een zin fluisteren, terwijl de ander een koptelefoon met harde muziek op heeft. Je bestie moet raden wat jij zegt. Fun!

#2. Mond open, ogen dicht challenge

Jullie kopen eten voor elkaar en met een blinddoek op moet je raden wat voor eten je krijgt. Nu maar hopen dat je bestie niet het eten koopt dat je écht niet lust. Yuk!

Lees ook: 7 leuke challenges om met je besties te doen

#3. Gargle the song challenge

Pak allebei een glas water en probeer een liedje te gorgelen. Jullie moet raden welk liedje het is.

#4. Accent challenge

Raad het accent! Jullie kiezen een paar accenten (bijvoorbeeld Brabants, Surinaams, Utrechts) en je moet raden welk accent het is.

Benieuwd welke vlogster jouw bestie zou kunnen zijn?

#5. Play Doh challenge

Binnen één minuut moet je een figuur maken met Play Doh en de ander moet raden wat voor figuur je maakt. Lukt het jou? Of zijn je friends beter?

#6. Wet Head challenge

Supergrappig om te zien hoe je bestie schrikt van een plons water over haar heen!

#7. Smoothie challenge

Deze challenge kan heel vies worden! Jullie stellen elkaar een vraag over jezelf en als het antwoord goed is, mag je een lekker ingredient pakken. Als het antwoord fout is, moet je een vies ingrediënt pakken. Deze ingrediënten stoppen jullie in je eigen blender en aan het einde moeten jullie je smoothie opdrinken. Succes!

Lees ook: 8 soorten friends die elke girl nodig heeft

Check ook deel 1 van leuke challenges om met je besties te doen!

Beeld: 123RF