Yas er komt een nieuw seizoen van First Dates

Yay, First Dates komt weer op televisie met een nieuw seizoen. We vinden het heerlijk om naar de dates te kijken, die soms een klein beetje awkward zijn. Toch?

Het programma
First Dates komt uit Engeland. Elke aflevering worden er twee vrijgezellen aan elkaar gekoppeld. Zij hebben hun eerste afspraakje in het First Dates-restaurant.
Host Sergio ontvangt de singles en stelt ze op hun gemak. We zien hoe ze elkaar voor het eerst ontmoeten, zijn getuige van de niet altijd even vlot lopende gesprekken en komen er ondertussen achter wat ze van elkaar vinden. Aan het einde van de aflevering wordt aan hen de vraag gesteld: Willen jullie elkaar nog een keer zien? Nu maar hopen dat ze het zelfde antwoord geven… Hihi.

Let’s watch
We hoeven niet al te lang te wachten op het nieuwe seizoen. Het komt namelijk dit jaar al op televisie, OMG yes! Op 22 oktober zal de eerste aflevering te zien zijn, op Nederland 3. Dan kunnen we weer heerlijk genieten van zenuwachtige mensen op ongemakkelijke, maar ook gezellige dates. En niet te vergeten, we kunnen ook weer genieten van de mooie blauwe ogen van barman Victor. #kwijlmomentje

Beeld: Facebook First Dates

Lees ook: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga jij kijken?

Gerelateerde artikelen