series opnames you castleden seizoen 3

Yay: déze series zijn begonnen met opnames

Begon jij series zoals You en Sex Education al een beetje te missen? Dat is niet meer nodig, want onze fave series zijn afgelopen week begonnen aan hun opnames voor een gloednieuw seizoen. Yay!

You

Joe Goldberg en Love Quinn keren terug in het derde seizoen, waarvan de verhaallijn al helemaal rond is. Eigenlijk zou het nieuwe seizoen al in december uitkomen, maar door de coronacrisis is het verschoven naar het najaar 2021.

Stranger Things

De cuties van Stranger Things zijn vanaf maandag 28 september weer op de set te zien. En goed nieuws: in een teaser is te zien dat Jim Hopper gewoon weer te zien is in het vierde seizoen. Vanaf juli of augustus 2021 kunnen we weer van deze serie genieten. We can’t wait!

Outer Banks

De hotte beach boys en girls komen binnenkort weer terug! Een paar van de opnames zullen plaatsvinden in de Bahamas, how cool? Wanneer de releasedatum is, is nog niet bekend, maar hoogstwaarschijnlijk ook eind volgend jaar.

Sex Education

De felblauwe ogen van Otis zijn op dit moment te vinden op de set en hopelijk binnenkort op ons beeldscherm. In een Instagrampost laat Netflix zien hoe de acteurs hun spullen pakken om naar de set te gaan. Wanneer het nieuwe seizoen uitkomt, is nog niet bekend, but we’ll keep you updated!

Lees ook:

Beeld: Netflix / Bron: RTLBoulevard.nl, Superguide.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen