Woop! Woop! Het is alweer bijna tijd voor de hottest party of the year: de Hittegolf Awards. Ook dit jaar organiseren GIRLZ en Hitkrant in samenwerking met TivoliVredenburg weer het allerleukste feestje van het jaar! #GOALS

Breng hieronder je stem uit!

Hittegolf

Hittegolf Awards 2017

Je kunt natuurlijk weer stemmen op jouw favoriete hunk, dit jaar hebben we maar liefst 6 (!) categorieën:

  • Hottest Body
  • Hottest Girlcrush (Yay!)
  • Hottest Hairdo
  • Hottest Hunk
  • Hottest Musicians
  • Hottest YouTubers

Wil jij bepalen welke Nederlandse boys en girl in de prijzen vallen? Breng dan snel je stem uit op de sites van Hitkrant en GIRLZ! Wil jij graag op de hoogte blijven van al het Hittegolf nieuws en er als eerst achter komen welke stars er komen optreden? Volg GIRLZ en Hitkrant dan op Instagram en Facebook!

But wait, there’s more! Je kunt ook aanwezig zijn bij de awardshow in TivoliVredenburg op zaterdag 30 september! Tickets zijn 15 euro per stuk of koop voor 50 euro een Girlsquad ticket (4 personen). Tijdens deze awesome awardshow kun je genieten van verschillende optredens, de nieuwste songs én de knapste boys en fleeky girls. Al jouw fave hunks en girl crushes zullen als VIP aanwezig zijn bij het heetste event van het jaar. Na afloop krijg je een awesome goodiebag mee naar huis ter waarde van twintig euro! Meer info vind je op de Facebookpagina van het event. Vergeet jezelf niet op aanwezig te zetten!

See you there lieve girls!

Hier alvast een backstage voorproefje van de show van vorig jaar

Lees ook: