We hebben er maanden op moeten wachten, maar vanaf vandaag begint seizoen 2 van Riverdale op Netflix in Nederland! Enne, er gaat genoeg gebeuren… Benieuwd wat je allemaal kan verwachten in dit tweede seizoen? Lees dan snel verder (spoiler alert)!

#1. Nieuwe hotties
Archie en Jughead zijn hot, maar er komen nog meer hotties bij in dit seizoen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Reggie, hij wordt in seizoen 2 gespeeld door Charles Melton. Enne, in de Serpents zitten ook heel veel nieuwe knapperds.

https://www.instagram.com/p/BWmObo1DXSo/?taken-by=_melton_

#2. Sweet Cheryl
Cheryl staat natuurlijk bekend als mean girl, maar in seizoen 2 gaan we een lievere kant zien van haar. Enne, ze krijgt in seizoen 2 een love interest. Wie zal dat zijn denk je?

#3. Brother in town
In seizoen één hoorden we dat Betty nog een broer heeft en in dit seizoen komen we alles over hem te weten. Eén ding weten we al; hij gaat gespeeld worden door Hart Denton en die is megaknap.

respect to the champ. sting like a bee. rest in peace.

A post shared by ♥♥♥♥♥♥ (@hartdenton) on

#4. Concurrentie voor Archie
Natuurlijk heeft Archie wel iets anders aan zijn hoofd, want zijn vader is neergeschoten en aan de trailer te zien ligt hij in het ziekenhuis. Maare, Archie krijgt concurrentie, want de ex van Veronica komt naar Riverdale…

#5. Bughead forever? Of toch niet?
We hopen allemaal dat Betty en Jughead forever zijn, maar het schijnt dat de twee het moeilijk gaan krijgen in seizoen 2. Enne, Southside Serpents chick Toni Topaz (Vanessa Morgan) gaat waarschijnlijk voor deze drama zorgen…

https://www.instagram.com/p/BZpHdwunaI1/?taken-by=vanessamorgan

#6. De Lodge-familie
In het eerste seizoen hoorden we al veel over de vader van Veronica, maar in dit seizoen komt hij uit de gevangenis. De Lodge-familie is weer reunited! Maar of dat goed is…

#7. Miss Grundy
Eigenlijk waren wij haar alweer vergeten, maar volgens KJ APA komt Miss Grundy weer terug en misschien al wel in dit seizoen… Er wordt zelfs gezegd dat haar ex-man de vader van Archie heeft neergeschoten, omdat hij dacht dat ze met hem een relatie had. Hmmm, wij zijn benieuwd!

[shoppable_snippet id=13ed]

Lees ook:

Beeld: Netflix en Instagram