zac efron

Gaat Zac Efron in déze Disney movie spelen?

Hottie Zac Efron brak officieel door als acteur na de High School Musical movies en heeft inmiddels verschillende film- en serietitels op zijn naam staan. De kans is groot dat daar binnenkort een grote titel bijkomt: het gerucht gaat dat Disney Zac Efron voor Pirates of the Caribbean wil. Nice!

Pirates of the Caribbean

Voorheen werd Jack, de hoofdrol, gespeeld door Johnny Depp (56), maar een jaar geleden werd bekend dat hij daarmee stopt. Voor de zesde Pirates-film willen de makers zich focussen op de jeugd van piraat Jack. Volgens We Got This Covered denkt Disney hiervoor aan de 32-jarige Zac. In de nieuwe film zullen we zowel oude als nieuwe karakters tegenkomen en de schrijvers van de populaire serie Chernobyl zouden meeschrijven aan het script. Cool!

Serie Disney+

Maar dat is nog niet alles: Disney zou ook bezig zijn met een serie van Pirates of the Caribbean. Deze zal dan alleen op Disney+ te zien zijn en ook hier zou Zac een rol in spelen. Het is overigens nog niet door Disney bevestigd, dus het blijft afwachten of we deze hottie straks in de coole piratenfilm en -serie kunnen zien!

Beeld: Instagram @zacefron

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen