gezond nagels nagelbijten gezonde nagels

Zo krijg je sterke en gezonde nagels tijdens quarantaine

Door de quarantaine kunnen we niet meer naar de nagelsalon om onze nails te doen. Als je altijd gellak op hebt gehad, merk je dat je nagels nu erg zwak zijn. No stress! Met deze tips krijg jij binnen no time weer sterke en gezonde nagels.

Korte nagels

Als je je nagels kort knipt, haal je het beschadigde gedeelte van je nagel weg en kunnen ze gezond aangroeien.

Nagelverharder

Als je nagels zacht zijn geworden van de gellak, kun je een nagelverharder gebruiken. Dat is een basecoat die je nagels verzorgt. Je kunt het elke dag aanbrengen om sterkere, gezonde nagels te krijgen.

Zachte zeep

Door het coronavirus wassen we onze handen vaker dan normaal. Gebruik in plaats van een grove zeep met chemicaliën, een zeep die zacht is voor je handen. Van een grove zeep raken je handen namelijk geïrriteerd.

Handcrème

Doordat we zo vaak wassen, hebben we hele droge handen. Smeer je handen daarom regelmatig in met een vette handcrème. Je krijgt er zachte handjes van en je nagels zullen niet afscheuren.

Lees ook:

Beeld:  123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Marion
  Marion
  Reactie: "Goede tips... ik heb tijdens de quarantaine lekker zelf mijn nagels gedaan en nu de lockdown is opgeheven voor salons... blijf ik lekker zelf doorgaan. Ik vind het tot nu toe niet fijn een afspraak in de salon of bij de pedicure te maken. Als alles achter de rug is, dan ga ik wellicht weer" Ik ga lekker naar de pedicure weer héééééérlijk mn voetjes en nagels te laten verzorgen.
  Beantwoorden
 • Claire
  Claire
  Reactie: Goede tips... ik heb tijdens de quarantaine lekker zelf mijn nagels gedaan en nu de lockdown is opgeheven voor salons... blijf ik lekker zelf doorgaan. Ik vind het tot nu toe niet fijn een afspraak in de salon of bij de pedicure te maken. Als alles achter de rug is, dan ga ik wellicht weer
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen