Als je foto’s terugkijkt van vroeger is de kans groot dat jij niet blij bent met je kledingkeuzes van toen. Die knalroze sokken vloekten supererg met jouw sandalen en die spijkerbroek was veel te klein! Lees snel verder voor meer modemissers die iedereen wel eens heeft gemaakt!

#1. Dat shirtje is eigenlijk net te klein
Je had het shirtje nog helemaal niet zo lang, maar het werd algauw veel te krap. Stiekem heb je het nog een hele tijd doorgedragen, omdat je het zo leuk vond.

#2. Foute kleurencombi’s
Roze was jouw lievelingskleur en dat kon je wel zien aan je outfits. In die tijd wist je nog niet dat een roze topje met een roze rokje en knalroze schoenen echt too much was.

#3. Favo winkel
Iedereen op school kocht al hun kleding altijd bij dezelfde winkel en jij dus ook. Geen wonder dat iedereen altijd dezelfde clothes aan had.

 #4. Maar het staat superleuk bij haar
Dat ene meisje in het jaar boven jou zag er altijd zo leuk uit, dat wilde jij ook. Iedere dag bestudeerde je wat ze aan heb en als je ging shoppen, kocht je altijd dezelfde dingen als zij. Awesome!

#5. Mama vindt dit helemaal te gek
De kledingsmaak van je moeder is gewoon niet cool en zo dacht je er vroeger ook over. Helaas besloot zij toen nog wat je droeg…

#6. Verkeerde bh’s
Die bh paste allang niet meer en zat ook helemaal niet zo lekker, maar je borsten groeiden zo snel dat je dat helemaal niet door had. Die heb je nog veel te lang gedragen. Oeps…

#7. Doorschijnende clothes
Dat topje scheen hartstikke door, maar dat had je zelf helemaal niet door. Toen je op een later moment in de spiegel keek, wist je ineens waarom al die jongens je zo nakeken. Awkward…

#8. Gênante teksten
Het shirtje met de tekst “I’m sexy and I know it” was natuurlijk wel heel eigendunk.

#9. Zelfde kleren als je aartsvijand
De girl die jij echt niet mag had precies dezelfde schoenen als jij. Arrghhh, na-aapster!

#10. Alles over elkaar heen
Je vond het superleuk om nieuwe combinaties uit te proberen. In de winter droeg jij niet één trui, nee je droeg er wel twee over elkaar heen… Maar hé, dat was toen hartstikke cool!

#11. Kapotte kleren
In jouw favo vest zat eigenlijk een gat onder de oksels. Too bad, maar je droeg het wel lekker door tot het echt niet meer kon!

Lees ook: Wat is jouw stijl?