Heb je binnenkort een party en komt jouw crush ook? Dan wil je er natuurlijk spetterend uitzien! Met één van deze drie outfits zie je er smashing uit en dat allemaal voor nog minder dan €50,-.

Het kan nog best lastig zijn om een leuke party-outfit te scoren als je niet zoveel geld hebt. Je kunt ervoor kiezen om een simpel shirtje of broek uit je kast te trekken en daarbij een bijpassend, opvallend item te kopen. Of leen dat leuke topje of jurkje van je BFF of je zus; zo bespaar je weer geld. Maar je kunt ook inspiratie opdoen met de outfits hieronder, allemaal onder de €50,-!

Girly

jurkje schoudertas ballerina bloem

Ben jij een echte girly girl? Dan is dit roze jurkje helemaal perfect voor jou. Combineer de dress met schattige ballerina’s en draag er een klein matching tasje bij.

Stoer

broek blazer topje oorbellen

Deze outfit is speciaal voor meiden die niet van korte rokjes en jurkjes houden. Ga voor een stoere knalblauwe broek en draag er een casual zwarte blazer op. Staat superleuk!

Sexy

rokje topje _new pump

Met deze sexy outfit verover jij zeker weten die leuke boy! Het rokje sluit nauwsluitend aan en met het gele topje erop, ben jij een echte trendsetter. Pumps aan en you’re ready to party!