Girlz Droge En Schilferige Hoofdhuid

5 oplossingen voor een droge en schilferige hoofdhuid

Iedereen heeft in zijn leven weleens last van een droge en schilferige hoofdhuid. Dat kan bijvoorbeeld komen doordat je hoofdhuid uitgedroogd of juist te vettig is. Maar soms ben je simpelweg gewoon gevoelig voor bepaalde haarproducten. Eén ding staat vast: roos blijft ontzettend vervelend! Daarom zetten wij 5 oplossingen voor een schilferige hoofdhuid op een rij:

#1. Pas je eetpatroon aan

Je eetpatroon is belangrijker voor je gezondheid dan je je misschien realiseert. Als je last hebt van roos en een droge, schilferige hoofdhuid en niets lijkt te helpen, ga dan met je dieet aan de slag.

#2. Was je haar vaker

Was je je haar momenteel slechts drie keer per week? Probeer dan je haar om de dag te wassen.

#3. Probeer een hoofdhuidscrub

Een van de makkelijkste manieren om je hoofdhuid te zuiveren van overmatige productophoping en roos is met behulp van de hoofdhuidscrub van HairLust.

#4. Niet krabben

Just don’t! Wanneer je dat doet, komen de droge stukjes alleen maar losser en verdwijnen ze in je haren. Dat wil je niet hebben, toch?

#5. Verander van haarverzorgingsproducten

Kies voor een goede shampoo en conditioner, die je haar voedt, beschermt en hydrateert, zonder meer roos of irritatie te veroorzaken. HairLust heeft een complete haarverzorgingslijn.

Meer weten over hoe je je eetpatroon verandert of welke haarverzorgingsproducten goed zijn voor jouw huid? Lees verder over alle tips tegen een droge en schilferige hoofdhuid

Kijk voor alle producten op thehairlust.nl

– Dit artikel is een samenwerking –

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen