zonnebril streetstyle accessoire

5 zonnebrillen musthaves voor deze zomer!

Yay, summer is coming en dat betekent dat het ook tijd wordt voor een nieuwe pretty zonnebril. Je wilt er natuurlijk wel fashionable uitzien deze zomer en ook nog eens je ogen beschermen tegen de zon, right? Deze zonnebrillen zijn de musthaves voor de zomer. 

Zonnebrillen musthaves

#1. Small cateye bril

De small cateye zonnebril is echt een musthave deze zomer. Even poseren met deze trendy glasses en je hebt meteen een perfecte Insta shot!

#2. Ronde zonnebril

Heb je deze zomer een festival op de planning staan? Dan wil je deze ronde zonnebril zeker op hebben. Helemaal festival proof.

https://www.instagram.com/p/BgvqX-ghXqu/?taken-by=negin_mirsalehi

#3. Gekleurde zonnebril

Houd jij van happy colors? Dan zijn gekleurde zonnebrillen echt wat voor jou. Perfect te combineren met een cute wit jurkje in de zomer.

https://www.instagram.com/p/BdWBphmhZXb/?utm_source=ig_embed

#4. Panterprint

Panterprint is helemaal hot dit seizoen! Je ziet niet alleen heel veel kleding met dit toffe printje, maar ook heel veel zonnebrillen hebben deze animal print. Shop hier een hele toffe met panterprint!

#5. Retro bril

De small cateye zonnebril is hot dit seizoen, maar je hebt ook de rechthoekige smalle zonnebril die je nu overal ziet. Ga jij voor de retro look deze zomer?

https://www.instagram.com/p/Be_T9hIjqR0/?utm_source=ig_embed

Lees ook:

Beeld: 123RF en Instagram.com
Advertorial Goedkopezonnebrillenshop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor welke zonnebril ga jij?

Gerelateerde artikelen