haaraccessoires herfstcoupe

5x de leukste haaraccessoires voor bij jouw herfstcoupe

Fun fact: je haar ziet er veel meer put together uit als je er een leuke haaraccessoire aan toevoegt. De herfst betekent vaak lekker lang slapen en laat wakker, dus geen tijd om ’s morgens zorgvuldig aan je coupe te werken. Daarom hebben wij de leukste haaraccessoires voor bij een simpele haarstijl uitgezocht om je look toch wat cuter te maken!

Fancy haarclips

Wauwie, deze haarclips zijn echt super fancy! De haarclips met gouden of zilveren ketting kun je makkelijk gebruiken om je haar uit je gezicht te krijgen. Shop it bij NA-KD voor €11,95.

haaraccesoire herfstcoupe

Scarf met slangenprint

Haarsjaaltjes zijn super easy en leuk te combineren met je haarstijl. Je kunt de sjaal op verschillende manieren dragen (zelfs om je nek!) om je look een finishing touch te geven. Shop deze sjaal met slangenprint voor €13,95 bij NA-KD.

haaraccessoire herfstcoupe

Satijnen scrunchies  

Een srunchie maakt elke haarstijl beter. Of je nu voor een lage bun gaat, een messy bun, een hoge ponytail, een lage ponytail of een half up en half down haarstijl; een scrunchie is niet te missen. Shop deze satijnen scrunchies voor €9,- bij NA-KD.

haaraccessoire herfstcoupe

Warme hoofdband

OMG! Deze teddy hoofdband is én cute én houdt je oren lekker warm. Wat wil je nog meer? Superleuk voor een fotoshoot met je friends in gevallen bladeren, right? Buy it bij ASOS voor €11,49.

haaraccessoire herfstcoupe

Leatherlook haarband

Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt, is de leatherlook helemaal in. Bij ASOS hebben ze een superleuke haarbandvariant voor €11,49. Hoe leuk is dit voor bij een hoge staart?

haaraccessoire herfstcoupe

Lees ook:

Beeld: NA-KD, ASOS, Unsplash Jonas Svidras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen