Na alle feestjes van de afgelopen dagen wil je het nieuwe jaar natuurlijk fris en fruitig ingaan. Deze 5 gezichtsmaskers zorgen ervoor dat jij straalt als je de deur uitloopt. Dus plan snel een beauty-middagje met vriendinnen of ga voor een relaxuurtje in je eentje. Genieten maar!

 

 

 

Dr. Van Der Hoog €2,29
Dat frambozen lekker zijn wisten we al. Maar wist je ook dat ze heel goed zijn voor je huid? Er zitten namelijk superveel vitaminen en mineralen in. Dit frambozen-masker reinigt je huid goed en verwijdert alle onzuiverheden en afvalstoffen. Je huid wordt er heerlijk fris en fruitig van!

 

Montagne Jeunesse €2,09
Wake-up call! Ben je nog niet helemaal wakker en moet je er wel een beetje fris uitzien vandaag? Doe dan dit lekkere masker met ijskristallen op. Door de koele menthol wordt je huid gereinigd en de dode zeekristallen scrubben hem voorzichtig. Zo ziet je huid er weer fris en als nieuw uit!

 

 

Nivea Visage €2,19
Dit natuurlijke masker verzorgt je huid supergoed. De honing en macadamia-notenolie zorgen ervoor dat je droge en vermoeide huid strakjes weer glanst en er fris uitziet.

 

 

Montagne Jeunesse €2,39
Dit knalblauwe masker is superleuk als je een beautymiddagje met vriendinnen organiseert. Pak een camera erbij en maak de leukste foto’s van jullie blauwe hoofden! Gelukkig is dit masker niet alleen maar leuk, hij reinigt je huid ook nog supergoed en zorgt ervoor dat je gezicht lekker zacht aanvoelt.

 

 

Dr. Van Der Hoog €2,29
Mmm… chocolade, daar wordt elke girl blij van! Niet alleen wij worden vrolijk van chocolade, ook je huid wordt er happy van. Dat komt door de pure cacao die in chocolade zit. Dit maak een stofje aan waar je heel gelukkig van wordt. De cacaoboter zorgt er ook nog eens voor dat je huid superzacht wordt!