Negin jumpsuit

5x joyful jumpsuit voor in de lente

We zijn zo blij, eindelijk breekt het zonnetje steeds vaker door de wolken heen. Het is nog geen korte broeken en rokjes weer, maar een jumpsuit is perfect! Deze items zijn perfect voor de in between dagen. Shoppen maar!

Olijfgroene jumpsuit

Deze olijfgroene met korte mouwen is perfect voor de stoere chicks onder ons. Je kunt deze combineren met coole, zwarte boots. Je koopt deze voor €49,99 bij Vero Moda.jumpsuits groen vero moda

Geel is niet lelijk

Deze okergele variant kost €39,95 bij The Musthaves. Hij is misschien een beetje koud zo zonder mouwen, maar je kunt hem vast en zeker dragen met een leuke, zwarte blazer.

jumpsuits okergeel dames

Chique zwarte jumpsuit

Heb je een feestje en geen zin in een jurkje? Kies dan eens voor een mooie jumpsuit! Bijvoorbeeld deze met een open rug van ASOS voor €34,99. Door het korte mouwtje is hij niet te warm.

jumpsuits shopping zwart open rug

Rood gebloemde jumpsuit

We zijn in love met deze prachtige, rode variant van Miss Selfridge! Dit gebloemde kledingitem kost €53,99 en is speciaal voor de kleinere ladies onder ons. #loveit

jumpsuits shopping rood

Oranje boven

Deze variant heeft geen lange pijpen en is dus eerder geschikt voor als het zonnetje écht goed schijnt. Mogen de blote benen gezien worden? Dan kun je deze variant kopen bij Mango voor €49,99.

jumpsuits oranje mango kort

Beeld: Instagram @negin_mirsalehi, ASOS, Mango, The Musthaves, Vero Moda

In een shopbui? Kijk dan ook eens deze items:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Draag jij wel eens een jumpsuit?

Gerelateerde artikelen