met gala

6x crazy outfits tijdens het Met Gala

Het Metropolitan Museum of Art organiseert ieder jaar een gala om hun nieuwste kunst te onthullen en ieder jaar heeft het zogeheten Met Gala een ander thema. Dit jaar was het “Camp: Notes On Fashion.” Dit houdt in dat de looks lekker over de top mogen zijn en de stars vaak felle kleurtjes dragen. Love it! Hier zijn de zeven craziest outfits van het gala.

Chandelier

Katy Perry gaat all out! Zij draagt tijdens het Met Gala een supershiny lamp. Het ziet er funny uit, maar alsnog heeft ze een hele classy jurk aan. Fun and pretty!

met gala

Barbiegirl

Kacey Musgraves is een real life Barbie! Dit was onze jeugddroom, hihi. Ze ziet er prachtig uit met haar blonde lokken en roze outfit. We love the Barbie-look!

French beauty

Beauty Lily Collins ziet er super classy uit! Ze heeft een ouderwetse, Franse look omgetoverd tot een schitterende outfit. She’s looking gorgeous!

met gala

Purple mermaid

Kylie Jenner is van top tot teen paars tijdens het Met Gala en we love it! Ze heeft een mermaid-achtige look, maar haar decoratie maakt het net even anders. Cute!

met gala

Goddess Dua

Dua Lipa ziet er prachtig uit tijdens het Met Gala! Ze heeft een goddelijke dress aan en het staat haar supergoed. Het is een keer anders dan een standaard rode loper-jurk. We love it!

Assepoester

Oh my gosh, we love Zendaya’s look! Ze heeft de meest magische jurk van iedereen. Check hieronder het filmpje. Funfact: terwijl ze de trap opliep, liet ze haar muiltje vallen. Zendaya is all about the details!

Beeld: Instagram

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke outfit vind jij het leukste?

Gerelateerde artikelen