Bijna iedere fashionista heeft wel een eigen blog. Heel het internet staat er dan ook vol mee! Ook de Nederlandse girls bloggen heel wat af. Gelukkig maar, want fashionblogs zijn superhandig voor outfit-inspiraties. Wij hebben voor jou de leukste fashionbloggers uit eigen land op een rijtje gezet!

 

 

 

Jennie from the blog
Fashionblogger Jennie komt uit Eindhoven en is nog maar 19 jaar. Op haar blog laat ze haar leukste outfits zien en geeft ze ons een kijkje in haar eigen wereld. Superleuk om te lezen en te zien!

Soft Ruches
De Nederlandse blogger Denise blogt gelukkig helemaal in het Nederlands. Dus deze blog is voor ons girls misschien ietsje fijner om te lezen. Denise heeft een schattige stijl en plaatst ook veel kiekjes uit haar leven. Deze blog draait dus niet alleen om mode, maar ook veel andere dingen die leuk zijn om over te lezen!

Her Phoenix
De girl van deze blog heet Eline Coolen. Ze komt natuurlijk uit Nederland, maar veel van haar foto’s zien er enorm exotisch uit. Dat komt omdat ze vaak in het buitenland te vinden is! Deze girl is superorigineel en haar blog is echt geweldig om te zien.

KittehsCupcakes
Deze blog is van de twee zusjes Tara en Larissa. Deze girls bloggen over al hun interesses: mode, eten, gadgets, DIY, echt alles komt aan bod! Een aanrader om te volgen.

All about the Style
Kim Jacobs is een echte fashionista en blogt dolgraag over haar grote liefde; mode! Al vanaf 2009 is ze druk met het bloggen van de leukste posts. Op haar blog vind je allerlei outfit-inspiraties voor betaalbare prijzen.

Fashion Fever
De19-jarige girl Esmée komt uit Groningen. Ze heeft een hele stoere stijl die ze aan heel de wereld wil laten zien.Op haar blog post ze dagelijks haar outfits, haar aankopen en allerlei andere dingen die haar bezighouden.