sport-bh flirten sportschool

6x superfijne sport-bh’s

Een sport-bh is een must have wanneer je gaat sporten. Het ondersteunt niet alleen jouw borsten, maar zorgt er ook nog eens voor dat je er leuk uitziet! Check hieronder zes superleuke én fijne bra’s.

Glitter it up

Deze sport-bh is van Victoria’s Secret en kost normaal gesproken ongeveer €26, maar ze hebben heel vaak leuke acties waardoor je hem voor een stuk goedkoper kunt kopen!

Camouflage girl

Kennen jullie het jongerenmerk PINK al van Victoria’s Secret? Ook zij verkopen supertoffe sportbh’s zoals bijvoorbeeld deze donkerrode met camouflageprint. Deze bh kost €29, maar ook hier zijn vaak leuke acties!

Sexy bra

Deze sport-bh van Hunkemöller is supersexy vergeleken met de rest. De mooie dieprode kleur ziet er heel mooi uit en het mesh gedeelte maakt van deze sport-bh een sexy sportbh. De bh kost €29,99. Als je voor 3 februari 2019 iets besteld, krijg je korting. Yay!

Moon and the stars

Deze mooie sport-bra van Onzie is wat aan de dure kant met zijn €59,95, maar hij is wel superleuk! Er zijn allerlei figuurtjes uitgehaald waardoor er allemaal mooie stipjes, sterretjes en maantjes tevoorschijn zijn gekomen.

Flowerpower

Deze mooie bh koop je bij de H&M voor €19,99 en heeft een mesh detail aan de onderkant. De knalroze band geeft de bh een leuke finishing touch! Maak je outfit compleet met een bijpassende legging.

Pink & grey

Deze medium support sport-bh is er in allerlei verschillende kleuren, maar wij vinden de donkergrijze gemêleerde variant het tofste! Een pluspunt? De bh is gemaakt van sneldrogend materiaal. Chill! De bra kost €12,99 en is te verkrijgen bij H&M.

Zoek je nog leuke oefeningen die je in je fleeky sport-bh kunt doen?

Beeld: Unsplash

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke vind jij het mooist?

Gerelateerde artikelen