regenjas regenjassen

6x toffe regenjas

Hè, bah. Jij had je verheugt op een zonnetje, regent het heel de week… Gelukkig zijn tegenwoordig regenjassen niet meer zo suf als vroeger. Wij zochten 6 toffe raincoats voor je uit. Welke regenjas vind jij het leukste?

Bloemetjes buiten zetten

Met deze regenjas ben jij helemaal ready om het slechte weer te trotseren. Je scoort deze fleurige jas voor maar €33 bij Boohoo. Yay!

Yellow raincoat

Misschien is dit niet meteen jouw eerste keuze, want hij is nogal opvallend: maar wel supervet! Deze gele regenjas kost €55,95 en kun je kopen bij NA-KD.

regenjas

Perfect in panter

Hou jij wel van een gedurfd printje? Dan is deze panter see through jacket echt iets voor jou. Hij kost €49,99 en is van Only. We likey!

Regenboog regenjas

We love deze easy, witte regenjas met mooie regenboogkleurige bies. Dit fleurt de simpele regenjack toch wat meer op. Hij is van het merk Brave Soul en hij kost €49,99.

Shining in the rain

Wil jij opvallen terwijl je door de regen fietst? Dan is deze zilverkleurige jacket echt iets voor jou. Hij is net als de regenboogjas van Brave Soul en kost ook €49,99.

regenjas

Army green

Ben jij een stoerdere chick? Dan is deze groene jas echt iets voor jou. We love de combi van army green en navy blue! Deze stoere regenjas koop je bij America Today voor €69,99.

Beeld: America Today, ASOS, Bestseller, NA-KD, Boohoo, Unsplash

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij een regenjas?

Gerelateerde artikelen