Nieuw jaar, nieuwe trends. Welke van deze 7 trends past perfect bij jou? En welke laat jij liever aan je voorbijgaan? Tell us!

#1. Subtiele smoky eyes
Maak ze eens met bruine oogschaduw in plaats van zwart!

#2. Glitteroogschaduw
Glitter maakt alles beter en zeker je oogleden.

#3. Wilde wenkbrauwen
De volle wenkbrauwen blijven, maar ze hoeven niet langer perfect gekamd en getekend te zijn. Een paar losse haartjes zijn het helemaal in 2016.

Lees meer: 10 beautygewoonten waar je later spijt van krijgt

#4. Volle lippen
Remember de Kylie Jenner challenge? Die laten we achter in 2015. Komend jaar zijn volle lippen nog steeds trending, maar ze worden wel natuurlijker. Dat zie je aan de vorm (je hoeft niet langer buiten je lippen te stiften) en aan de kleur. Naturelle kleuren en klassieke roodtinten worden het helemaal.

#5. Glow
Lipgloss is niet meer alleen voor je lippen. Dep een beetje naturelle lipgloss op je jukbeenderen, je neusbrug en oogleden en tadaa, je hebt een prachtige glow.

#6. Randjes op je nagels
De French manicure (roze nagels met een wit randje) is nooit helemaal weg geweest, maar in 2016 wordt het tijd om echt te gaan experimenteren. Doop je nagels in de glitter, geef het randje een opvallende kleur of teken het in een gekke vorm.

#7. Lange bob
Taylor heeft β€˜m al een tijdje, maar in 2016 wordt de halflange bob echt helemaal hip! Tijd om de schaar ook in jouw lokken te zetten, of toch maar liever niet?

Lees ook: 5 winterse beautyproblemen + oplossing