Een supermooie, glanzende huid: welke girl wil dat nou niet? Maar helaas zijn we niet allemaal weggelegd met een huidje à la Doutzen Kroes…. No worries! Met deze tips heb óók jij binnen no time een stralend gezicht!

1. Scrubben
Scrub elke week je gezicht om de dode huidcellen te verwijderen. Dit is een goede stap in de richting van een stralende huid!

2. Masker
Gebruik elke week een maskertje. Kies eentje die past bij jouw huidtype en laat het vijftien à twintig minuten intrekken. Het helpt supergoed tegen puistjes!

Lees ook: Welk gezichtsmaker past bij jou?

3. Gebruik een reinigingstonic
Een tonic kan je dagelijks gebruiken, nadat je je gezicht hebt gewassen. Het is een goede manier om je laatste make-upresten te verwijderen. Ook voorkomt het puistjes en geeft je gezicht nog eens een extra reiniging. Superhandig dus!

4. Stomen
Kook zes kopjes water en doe het in een kom. Wacht vijf minuutjes, leg een handdoek over je hoofd en buig voorover over de kom. Doe dit tien minuten, tot het water is afgekoeld. Je gezicht wordt er superzacht van en je poriën zullen wijd open gaan staan.

5. Moisturizer
Gebruik elke ochtend en avond een moisturizer. Vooral nu het winter is, is het slim dit elke dag te doen. Je make-up zal er veel makkelijker door afgaan en bovendien voorkomt het dat je een droge huid krijgt. Handig!

6. Sporten
Wist je dat sporten supergoed is voor een stralende huid? Je hart gaat er harder van kloppen en je bloed sneller van stromen, waardoor je van nature een supermooie gloed over je huid krijgt.

7. Gebruik een skintone illuminator
Smeer een beetje op je jukbeenderen en net onder je wenkbrauwen om je gezicht extra te laten stralen.

Lees ook: What about your skin?