Zie je een supercute boy, maak je een move, schat hij je drie jaar jonger dan je bent en wordt het niets. Grmbl! Herkenbaar? Check dan snel deze tips.

#1. Haal je nagellak af
Laat jij je nagellak altijd zitten tot er alleen nog maar geschilferde resten op je nagels te zien zijn? Doe dat dan dit keer niet. Mooie, verzorgde, goed gelakte nagels zien er veel volwassener uit. Ga niet voor groen of blauw, maar neem een β€˜klassieke’ tint als rood of roze.

#2. Ga voor een klassieke look
Klassiek is sowieso een toverwoord als je er ouder uit wilt zien. Ga niet voor de allerhipste outfits (en zeker niet voor hippe prints), maar draag bijvoorbeeld een zwarte blazer op een spijkerbroek.

#3. Including red lips
Matte lippenstift laat je ook ouder lijken, helemaal als je voor een klassieke tint als rood gaat. Wedden dat niemand je dan nog twaalf schat?

#4. Grijs en zwart it is!
Vrolijke kleurtjes zijn hartstikke leuk, maar niet zo geschikt als je ouder wilt lijken. Dan kun je beter voor β€˜saaie’ tinten als grijs, zwart of bruin gaan.

Lees ook: 5 manieren om je puistjes te handelen

#5. Hello high heels
Kleine girls worden vaak jonger geschat. Een paar goede hakken doen dan wonderen. Als je er goed op kunt lopen, tenminste. πŸ˜‰

#6. Stop the giggle
Of course heeft je houding ook heel wat te maken met hoe volwassen je overkomt. Een giechelend meisje wordt jonger geschat dan een girl die dat niet doet, dus houd jezelf een beetje in.

#7. Loop rechtop
Schouders naar achteren, borst vooruit. Op die manier straal je zelfvertouwen uit en dat laat je supervolwassen lijken!

Lees ook: 5 tips om sneller bruin te worden