tips om je nagels te laten groeien

7 tips om je nagels sneller te laten groeien

Pff, waarom groeien je nagels zo supertraag? Nagels groeien in hun eigen tempo, maar gelukkig zijn er trucjes om je nagels sneller te laten groeien. Binnen no time heb je langere nagels!

Pff, waarom groeien je nagels zo supertraag? Nagels groeien in hun eigen tempo, maar gelukkig zijn er trucjes om je nagels sneller te laten groeien. Binnen no time heb je langere nagels!

1. Verzorg je nagelriemen

Wanneer je je nagels wilt laten groeien, is het belangrijk dat je nagelriemen gezond en gehydrateerd zijn. Verzorg je nagelriemen daarom regelmatig met een nagelriemolie.

2. Eet voldoende proteïne en vitaminen

Nagels bestaan uit proteïne, dus het is belangrijk dat je genoeg proteïnerijke voedsel binnenkrijgt. Denk aan kip, eieren, noten, vis en spinazie. Ook vitaminen D, C, en A zorgen ervoor dat je nagels sneller groeien. Melk, kiwi en wortelen bevatten de juiste vitaminen.

3. Typ!

Dit klinkt misschien weird, maar het helpt echt! De stootjes van je nagels op het toetsenbord zorgen voor een snellere bloedtoevoer, wat ervoor zorgt dat je nagels sneller gaan groeien.

4. Vijl je nagels regelmatig

Als je je nagels regelmatig vijlt, blijven ze netjes, sterk én scheuren ze veel minder snel uit!

Lees ook deze 7 tips voor prachtige nagels

5. Gebruik nagelverharder in plaats van basecoat

Dit helpt om je nagels nog eens extra te verharden en sterker te maken, zodat ze veel minder snel zullen uitscheuren of breken.

Check hier het geheim voor sterke en mooie nagels

6. Volg geen diëten

Door te diëten val je misschien wel af, maar je nagels stoppen met groeien. Dat komt door het tekort aan calorieën. Sowieso is het beter om gezond te eten en veel te sporten, dan intensief te diëten.

7. Skip nagelbijten!

Oké, dit is of course makkelijker gezegd dan gedaan… Maar wie snel lange nagels wil, zal toch echt moeten proberen hiermee te stoppen!

Lees ook: How to – stoppen met nagelbijten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Gebruik nu nagelverharder van Herôme, werkt goed!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Ik beet m’n nagels, ben nu gestopt (nu 35 dagen). Op een gegeven moment was ik er gwn klaar mee! Ik wilde zo graag lange nagels dat ik er gwn mee stopte. Wel heel fijn voor nagelbijters (hahahaha) dat je nagels snel groeien😅😅😅
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Nagelbijten ik doe het. Het ziet er niet uit om en stoppen lukt niet. Kan je hier nog een tip over maken
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen