Pff, je kent het vast wel: je hebt de héle nacht niet kunnen slapen en nu moet je alweer naar school. Je haar is vet, je voelt je futloos en hebt wallen van hier tot Tokio. En dan heb je ook nog les met je crush… GIRLZ to the rescue! Wij geven je 7 tips om er ondanks alles tóch nog fabulous uit te zien.

1. Komkommer
Snijd twee schijfjes komkommer en leg ze 15 minuten op je ogen. Ga rustig liggen en chill out… De komkommer zorgt ervoor dat je wallen verminderen en helpt je om je wakkerder te voelen. We like!

2. Gebruik concealer
Dit is waarschijnlijk de beste manier om donkere kringen onder je ogen te verdoezelen. Breng een paar druppels aan onder je ogen en dep tot je ze niet meer ziet. Exit wallen!

3. Gebruik een BB cream
BB cream is superhandig! Het past zich aan aan jouw huidskleur, werkt hydraterend en zorgt voor een frisse look. Wat wil je nog meer?

4. Gebruik een moisturizer
Als je je moe voelt en er ook zo uitziet, kun je een moisturizer gebruiken. Je zult zien dat het werkt!

5. Witte eyeliner
Breng een beetje witte eyeliner aan in je binnenste ooghoeken. Geloof ons, dit maakt een enorm verschil! Plus: je ogen lijken er groter door. Win-win!

6. Blusher
Dit geeft je wangen het gezonde kleurtje dat ze waarschijnlijk nu missen. Niemand die zal merken dat jij een korte nacht hebt gehad!

7. Steek je haar op
Als je kort hebt geslapen, ziet je haar er waarschijnlijk slap en vettig uit. Bovendien ben je te moe om het mooi in model te brengen. Doe het daarom gewoon lekker in een staart! Zo wordt je uitstraling ook meteen opener.  

Lees ook: altijd moe