Ari’s lippen zien er natuurlijk altijd perfect uit, maar wij gewone stervelingen hebben best wel eens last van droge lippen en kloofjes. Tijd voor actie dus! Check hier hoe jij net zulke kissable lips krijgt als Ariana.

#1. Scrub
Voor mooie lippen is scrubben superbelangrijk. Maak bijvoorbeeld zelf een mengsel van honing en suiker. Dat smaakt niet alleen heerlijk als je het op je lippen smeert, maar zorgt er bovendien voor dat alle velletjes verdwijnen en je lippen gehydrateerd worden. Awesome!

#2. Drink water
Echte schoonheid zit vanbinnen en dat geldt ook voor mooie lippen. Als je genoeg water drinkt, krijgt je lichaam een betere vochtbalans. Dat zorgt er dan weer voor dat je lippen er prachtig uitzien.

#3. Zorg voor een SPF-filter
Bescherming tegen de zon in de winter? Yes! De huid van je lippen is ontzettend teer, waardoor je ze niet alleen in de zomer goed moet beschermen, maar ook in de winter. Door producten met een SPF-filter te gebruiken, gaan ze minder snel kapot.

#4. Stop met likken
Veel girls likken even met hun tong over hun lippen als die wat droog aanvoelen. Dat zorgt er weliswaar voor dat je lippen even vochtig worden, maar op de lange termijn drogen ze zo juist uit. Stoppen met likken dus! Vind je het moeilijk om van je lippen af te blijven? Smeer er dan een beetje babyolie op. Dat maakt je lippen lekker zacht en smaakt vies, waardoor je stopt met likken. Win-winsituatie!

Lees ook: 5 tips voor volle lippen

#5. Smeren voor het slapengaan
Door te eten, praten en zoenen verdwijnt je lippenbalsem overdag nog wel eens van je lippen, maar ’s nachts heb je daar allemaal geen last van. Dat is dus het moment om je lippenbalsem lekker in te laten trekken! Smeer je mond voor het slapengaan goed in en wordt wakker met heerlijk zachte lippen.

#6. Eet rode vruchten
Mooie roze lippen krijg je ook door rode vruchten te eten. Aardbeiden zorgen bijvoorbeeld voor een prachtig roze mondje.

#7. Hang een bakje water aan de verwarming
Het duurt misschien nog even, maar straks gaat toch echt die verwarming weer aan. Dat zorgt er niet alleen voor dat je het lekker warm krijgt, maar ook dat de lucht in de kamer droger wordt. En daardoor worden je lippen dan weer droog en krijgen ze kloofjes. Een bakje water aan de verwarming houdt de luchtvochtigheid op peil en zorgt ervoor dat je lippen minder snel uitdrogen.

Doe ook mee: Win een pakket van Labello