Het is alweer bijna winter en dat betekent warme sjaals, mutsen en dikke truien. Maar wist je dat het goed is om naast je kleding, ook je beautyroutine hierop aan te passen? Check hier hoe!

1. Pas je foundation en bronzer aan
Nu je bruine kleurtje helemaal verdwenen is, is het slim de kleur van je foundation hierop aan te passen. Ook kun je in de wintertijd beter voor een vloeibare foundation gaan in plaats van een poeder. Dit voorkomt uitdroging van je huid.

2. Gebruik een voedend haarmasker
In de zomer heb je misschien mooie, natuurlijke highlights gekregen, maar de zon kan je haar ook uitdrogen. En om nog meer uitdroging in de winter te voorkomen, is het goed je haar regelmatig te verzorgen met een haarmasker. Je lokken worden zo goed gehydrateerd en het gaat weer helemaal glanzen!

3. Gebruik een dikkere moisturizer
Dit voorkomt dat je huid uitdroogt!

4. Gebruik donkere nagellak
Natuurlijk kan je doen wat jij het liefste wilt, maar donkere kleuren zijn perfect voor de wintertijd! Tijd om die mooie donkerrode of zwarte nagellak uit de kast te halen.

5. Gebruik een foundation met UV filter
Het is dan wel niet zo warm als in de zomer, maar de zon is nog steeds zo sterk dat het schadelijk is voor je huid. Bescherming is dus nog steeds nodig!

6. Gebruik lippenbalsem
Gebruik vaseline of een andere lippenbalsem die je lippen verzorgt. Zo voorkom je dat ze zullen uitdrogen.

7. Gebruik donkerdere lippenstift
Net als je nagels, kunnen ook je lippen en oogschaduw een kleur donkerder! Past helemaal bij de tijd van het jaar

8. Gebruik handcrème
Ook je handen kunnen makkelijk uitdrogen in de winter en daarom is het belangrijk op tijd te beginnen met het gebruiken van handcrΓ¨me. Smeer je handen er elke avond mee in en laat het ’s nachts goed intrekken. Babyzachte en gladde handjes gegarandeerd!

Lees ook: Tips tegen de winterblues