Oké, dat je je haarcoupe kunt fixeren met haarspray weten we nu wel. Maar wist je dat er nog veel meer dingen zijn die je met haarspray kunt doen? Check het hier!

1. Inkt of make-up uit je kleding verwijderen
Iets te enthousiast bezig geweest met je foundation? Of is je pen gaan lekken op school? No worries! Spray wat haarspray op de plek, veeg het eraf en houd het even onder de kraan. En hoppa, weg is die vlek!

2. Exit uit je schoenen slippen
Sommige schoenen hebben glad materiaal van binnen, waardoor je er supereasy uit kunt slippen. Zeker als je zweet… De oplossing? Spray wat haarspray op je voeten en in je schoenen. Het helpt echt!

3. Wenkbrauwgel
Hairspray kun je prima gebruiken om je wenkbrauwen in model te brengen. Handig!

4. Ladder in je panty
Wanneer je een ladder in je panty hebt, zal-ie alleen maar groter worden naarmate je het langer draagt. Spray daarom een beetje haarspray op de ladder! Zo voorkom je dat het gat groter wordt.

5. Kort rokje
Heb je een rokje aan dat telkens omhoog kruipt wanneer je loopt? Spray wat haarspray op je panty! Zo ziet niemand jouw private parts.

6. Finishing spray
Als jij een supercreatieve girl bent en het leuk vindt om schilderijen te maken, heb je een finishing spray nodig. Hairspray is een supergoede vervanger! Het voorkomt dat je tekening gaat vlekken of uit elkaar valt.

7. Statisch
Spray haarspray op je panty, trui of een ander kledingstuk, wat jouw schokjes veroorzaakt.

8. Pluizen/haren verwijderen
Word jij gek van al die pluisjes en haren op je kleding? Gebruik haarspray! Spuit een beetje op een keukenrol of washandje en dep het op je kleding. Handig!

Lees ook: 7 (ongewone) manieren om nagellak te gebruiken