Zoals je misschien al weet heeft Avril Lavigne een superlekkere geur uitgebracht, genaamd Wild Rose. Bij het promoten van dit fijne geurtje hoort natuurlijk ook een tv-spotje en omdat Girlz! heel benieuwd is hoe zoiets in zijn werk gaat, mochten we een kijkje achter de schermen nemen.

Op een heerlijke, zonnige middag is het zover: Avril's tv-spotje wordt opgenomen. Ze hebben een mooi landhuis afgehuurd om de commercial op te nemen. In een prachtige, magische setting ligt Avril relaxt op een mooie sofa. Ze zal het vast heel warm hebben, want er staan een paar gigantische lampen op haar gericht.


Het tv-spotje begint terwijl ze op de sofa ligt. Avril haalt alles uit de kast en kijkt met haar meest verleidelijke look in de camera. Vervolgens hoort ze een vreemd geluid en worden de deuren magisch geopend. Wist je dat de set versierd is met prachtige details? Zo heeft de deur een deurknop in de vorm van een gouden roos.

 

 

Vervolgens vliegen er allemaal roosblaadjes door de lucht en houdt Avril haar hand op zodat iedereen de prachtige roos die ze in haar hand heeft kan zien. Het lijkt heel glamourous, maar Avril draagt gewoon haar comfortabele Uggs terwijl ze precies doet wat de regisseur zegt en zijn aanwijzingen opvolgt.

 

 

 

Wil je het resultaat zien? Check hieronder de commercial.