wimpers groeien wimperserum trekpleister

Beauty guide: Met deze middeltjes groeien je wimpers sneller

Be honest: wie wil er nou geen mooie, lange, volle wimpers? Jup, iedereen wil dat. Gelukkig zijn er allemaal middeltjes waarmee je je wimpers sneller laat groeien!

Olie voor het laten groeien van je wimpers

Wist je dat er verschillende oliën bestaan die je wimpergroei stimuleren? Zo heb je castor olie, olijfolie, kokosolie, sesamolie, avocado-olie, arganolie en amandelolie. Dit breng je aan met een wimperborstel of wattenstaafje en laat jede hele nacht inwerken. Voor de fanatiekelingen onder ons: je kunt ook meerdereoliën tegelijk gebruiken.

Aloë vera

Ook aloë vera kan je helpen met het laten groeien van je wimpers, omdat er veel vitamines en voedingsstoffen inzitten. Let op: je moet wel pure aloë vera gebruiken om het beste resultaat te krijgen. Ook deze manier breng je met een wimperborstel of wattenschijfje aan.

Vitamine E voor het laten groeien van je wimpers

Om je wimpergroei te stimuleren, kun je ook vitamine E gebruiken. Je moet dan de capsule openbreken en aanbrengen op je wimpers en wimperlijn. Easy, toch?

Groene thee

Voor langere wimpers kun je ook groene thee gebruiken. Je hoeft het niet te drinken, maar je laat het afkoelen en brengt het daarna met een watje aan op je wimpers. Wedden dat je binnen no time langere wimpers hebt?

Verwijder make-up elke avond

Dit is een algemene regel, maar toch wordt het vaak overgeslagen: het is superbelangrijk om niet met make-up te slapen. Vooral als je wil dat je wimpers groeien, moet je je oogmake-up elke dag verwijderen. Zo krijgen je wimpers de kans om te ademen.

Beeld: GIPHY, Instagram @chloejaylois

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen