make-up

Beauty guide: Met deze tips blijft je make-up goed zitten

Ben jij de hele ochtend bezig met je make-up en kom je ’s avonds thuis zonder? Dan moet je deze tips echt lezen en toepassen in je routine!

Tip 1: Primer voor make-up

Een goede basis is heel belangrijk voordat je make-up aanbrengt. Bij het kopen van een primer moet je goed kijken naar welke huidtype je hebt. Er bestaan veel primers en op die manier houd je de keuze beperkt.

Tip 2: Gebruik long lasting-producten

Deze tip is misschien logisch, maar wordt toch vaak vergeten. Long lasting-producten zijn perfect voor een look die de hele dag mooi moet blijven. Begin bij een foundation, bijvoorbeeld. Deze hoeft niet duur te zijn, check je dichtstbijzijnde drogisterij maar eens!

Tip 3: Bake it ‘till you make it

Geen zorgen, je hoeft niet te koken. Het baken van je gezicht doe je door middel van een losse poeder. De poeder laat je even zitten en veeg je daarna weg met een grote kwast. Dit voorkomt een glimmende huid en je make-upkomt niet in je lijntjes terecht.

Tip 4: Browgel

Een echte held voor mooie brows is een goede browgel. Dit is een gel in de vorm van een mini-mascara en houdt je wenkbrauwen mooi in shape. Love it!

Tip 5: Waterproof mascara

Waterproof mascara en eyeliner is jouw redder als je er aan het eind van de dag niet wil uitzien als een panda. They’re cute, but you don’t want to look like them, right?

Tip 6: Fix the make-up, babe

Tot slot is een fixing spray ook de perfecte tool om make-up goed te laten zitten. Deze spray je op je gezicht nadat je de look hebt gemaakt. Voor een extra goed effect kun je ‘m ook gebruiken voordat je je basis aanbrengt.

Beeld: Unsplash

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen