Dat Beyoncé een parfumlijn heeft wisten we allemaal al. Om de mooie flesjes en lekkere geuren kan niemand heen. En nu komt ze weer met een nieuwe geur: Beyoncé Heat The Mrs. Carter Show World Tour! Wij waren razend benieuwd en hebben het luchtje snel getest!

Fris en Fruitig
Als je het parfum opspuit, ruik je een heel frisse en fruitige geur. Wanneer deze een beetje in je huid is getrokken wordt-ie wat kruidiger. En dat kan heel goed kloppen, want naast roze peper en vanille zit er ook mango, jasmijn en sadelhout in. Mmm… dat ruikt goed!

Het flesje
De nieuwe geur van de zangeres is geïnspireerd op haar The Mrs. Carter Show World tour, maar heeft hetzelfde design als Heat, een ander parfum van Beyoncé. Het chique flesje heeft dit keer in plaats van rood, een frisse mintgroene kleur. Een klein minpuntje is dat het flesje best groot is, dus als je het luchtje op wilt spuiten, moet je er wel voor zorgen dat het niet uit je handen valt!

Eindoordeel: omdat het nieuwe luchtje van Beyoncé zo lekker ruikt én er mooi uitziet, maar het toch een beetje onhandig opspuiten is, geven wij een 8,5!

Beyoncé Heat The Mrs. Carter Show World tour is vanaf vandaag voor €25,- exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Omdat de geur een limited edition is, is deze maar beperkt verkrijgbaar. Dus wees er snel bij!