We love painting our nails! Helaas is het verwijderen van nagellak vaak een iets minder leuk werkje… Vooral de geur van nagellakremover is soms niet te harden. Maar daar heeft Eden een oplossing op bedacht: Fresh Therapies! Dit is een natuurlijke nagellakremover, zonder schadelijke chemicaliën. Wij hebben hem voor je getest!

Hoe werkt het?
De nagellakremover werkt gewoon zoals elke andere. Je dipt wat vloeistof op een doekje en je verwijdert de nagellak van je nagel. Voor 1 nagel moesten we twee keer remover op het doekje doen. Na flink wat wrijven was de nagellak helemaal weg, zonder die stomme rode gloed die je meestal hebt na rode nagellak.

Indruk
De kleur van de nagellakremover is erg apart. Hij ziet er namelijk uit als water! Doordat ze er geen chemicaliën aan hebben toegevoegd, is de nagellakremover helemaal helder zonder een kleurtje. De nagellakremover ruikt heel fris, maar ook een beetje sterk. De geur is in ieder geval wel beter dan bij de meeste nagellakremovers. Als je normale nagellakremover gebruikt, krijg je vaak erg droge nagels. Deze remover is juist tegen uitdroging, maar dit zorgt er wel voor dat je erg vettige vingers krijgt na het verwijderen van de nagellak.

Eindoordeel
Deze nagellakremover is best fijn, want het stinkt niet en je handen drogen niet uit. Een groot nadeel is dat je erg vaak moet poetsen voordat de nagellak verdwenen is. Daarom geven we de nagellakremover van Fresh Therapies een 6,5!

Een potje van 50 ml Fresh Therapies is verkrijgbaar voor €11,95 via Shizo.nl.

Lees ook de beautyreview van Hema Parfum