Amaka Hamelijnck

Copy the outfit: Amaka Hamelijnck

Beauty Amaka Hamelijnck heeft een superleuke stijl en deelt regelmatig haar outfits via Instagram. Afgelopen week deelde ze deze super sunny look en wij zochten uit hoe jij hem zelf namaakt!

Bucket hat

Yay, Amaka Hamelijnck rockt dit roze vissershoedje. De kleur staat haar prachtig en haar mooie lange haren look beautiful! Het hoedje is bij ASOS helaas niet meer in het roze te verkrijgen, maar wel in het geel/crème voor €16,99. Mocht je nou toch liever een roze hebben, dan is deze (€19,99) misschien iets voor jou?

Amaka Hoed Hamelijnck

Big white cardigan

Oké, misschien heb je een vest met deze temperaturen niet per se nodig, maar mocht het afkoelen in de avond dan is het toch wel handig. Deze witte variant koop je voor €45,95 bij NA-KD. Je kunt hem nog altijd net als Amaka Hamelijnck half (of helemaal) uitdoen.

Meisje met de parel

Een outfit is natuurlijk niet compleet zonder de juiste accessoires. Amaka draagt een prachtig setje kettingen en wij zochten deze leuke parelvariant voor je uit bij ASOS. En dat voor maar €13,49.

Amaka Hamelijnck

Fleurig like Amaka Hamelijnck

Je kunt nooit genoeg bloemenjurkjes hebben, right? Je koopt deze prachtige maxidress voor maar €12,00 (ja, écht!) bij Boohoo. We are in looooove.

Lees ook:

Beeld: ASOS, Boohoo, NA-KD, Instagram @amaka.hamelijnck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen