Copy the outfit: Camila Mendes

Yas, eindelijk lenteweer! Beauty Camila Mendes trekt er meteen op uit in comfy clothes. Heb jij ook zin om lekker de natuur in te gaan of om gewoon lekker te shoppen, hihi? Check dan de fleeky outfit van Camila!

Kitty girl

De zon gaat schijnen en daar hoort natuurlijk een fleeky zonnebril bij. Camila Mendes staat te stralen met haar cute zonnebril. Love it! Shop ‘m bij Stradivarius voor €17,99.

camila mendes

Oversized denim

Je kunt niet door het leven zonder een denim jacket, right? Camila draagt een superleuk oversized spijkerjasje. Het is comfy en het houdt je warm als het wat frisser wordt tijdens een lentedag. Deze spijkerjas kost €48,99 en is van Monki.

Casual shirt

In je wardrobe heb je minimaal één basic, wit shirtje nodig. Camila draagt ‘m om haar fleeky denim on denim outfit wat te breken. Perfect! Shop het shirtje van ASOS Design voor maar €8,49.

Mom jeans

We love mom jeans! Het zit zo comfy en je kunt het stoer en fancy maken. Camila Mendes maakt haar outfit supercool met de jeans. Love it! Scoor deze jeans voor €30,99 bij Only.

Stoere boots

Een coole outfit is niet compleet zonder stoere boots en dat weet Camila ook. Haar outfit is wandelproof met deze laarsjes, of je nu gaat shoppen of een boswandeling maakt, hihi. Shop de boots voor €27,99 bij ASOS Design.

camila mendes

Beeld: Instagram @camimendes

Lees ook:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga jij deze outfit kopen?

Gerelateerde artikelen