elaisaya

Copy the outfit: Elaisaya aka Isaya Elais

De knappe Isaya Elais, beter bekend als Elaisaya op Instagram, maakt altijd super pretty foto’s en heeft een kledingstijl waar wij stiekem een beetje jaloers op zijn. Wij probeerden een look van de girl na te maken!

Wit T-shirt

De pretty Isaya heeft een wit shirt aan van het merk Versace Jeans, maar dat ligt iets boven ons budget, hihi. Wij hebben een leuk wit shirt van het merk NIKKIE gevonden die ook supertof bij de outfit staat! Je shopt het shirt voor €59,99 bij De Bijenkorf.

Bootcut jeans

Een jeans is supermakkelijk te combineren en staat altijd leuk! Isaya heeft een leuke bootcut jeans aan, maar als je hier niet van houdt, kun je natuurlijk ook voor een leuke skinny jeans gaan. Je shopt de jeans voor €56,95 bij NA-KD.

Fancy riem Elaisaya

Wij zijn in love met de glitterriem die Isaya met de outfit gecombineerd heeft! Tip: de riem is ook superleuk om in je taille te dragen met een cute jurkje of rokje. Je shopt de riem voor €34,99 bij ASOS.

Stoere boots

Dr. Martens zijn altijd goed, right? Je ziet ze zowel in de winter bij een spijkerbroek of in de zomer onder een leuk jurkje of rokje, dus de boots zijn je geld zeker waard! Je shopt de Dr. Martens voor €199,- bij About You.

Leather jacket

Isaya draagt een stoere puffer jacket, maar omdat de dagen nu wat warmer zijn, hebben wij een leuk leren jasje voor bij de outfit uitgezocht! Het jasje is leuk voor bij een spijkerbroek, maar ook om bijvoorbeeld in de zomer over een jurkje te dragen! Je shopt het jasje voor €79,95 bij NA-KD.

Lees ook:

Beeld: NA-KD, About You, ASOS, De Bijenkorf, Instagram @elaisaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen