Gina Singels

Copy the outfit: Gina Singels

Gina Singels vormt samen met haar BFF Jade het YouTube-duo Girlys Blog, maar wist je dat ze zelf ook een superleuk Instagramaccount heeft? We love her style! Wij probeerden een look voor je na te maken.

Ripped jeans

Gina draagt een superleuke jeans met scheuren en wij probeerden een soortgelijke broek voor je te vinden. Hoe stoer is deze jeans? Makkelijk te combineren en ziet er leuk uit! Wat wil je nog meer? Je scoort de jeans voor €56,95 bij NA-KD.

Flowers

We konden niet exact hetzelfde topje als Gina vinden, maar deze is ook super cute, right? Combineer ‘m met een leuke jeans of een schattig rokje en je hebt een superleuke outfit! Je shopt het topje voor €13,99 in de sale bij ASOS.

Sneakers Gina Singels

We kunnen niet zien wat voor schoenen Gina draagt, maar wij vinden deze sneakers van Nike perfect voor bij de outfit! De sneaker heeft een platform, waardoor je iets langer lijkt dan je eigenlijk bent. Nice! Je shopt de sneakers voor €109,- bij About You.

All you need is love

Hoe cute zijn deze oorbellen met hartjes?! Wij vinden ze perfect om de outfit helemaal compleet te maken. Als je niet zo’n fan bent van zilver, kun je ook voor goud kiezen. Je shopt de oorbellen voor €7,50 in de sale bij Boohoo.

Choker

Wow, hoe fancy is deze choker? We love it! Deze ketting is superleuk om je outfit extra fancy te maken. Je shopt de ketting voor €16,95 bij NA-KD.

Lees ook:

Beeld: NA-KD, Boohoo, ASOS, About You, Instagram @ginasingels.official

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen