Jade Girlys Blog

Copy the outfit: Jade van Girlys Blog

Eerder maakten we al een outfit na van Gina, maar nu is het tijd voor de andere babe van Girlys Blog: Jade! Deze chick heeft een superleuke kledingstijl en is ook nog eens super pretty. Lees verder als je benieuwd bent naar de look!

jade girlys blog

Corset top

We hebben niet exact dezelfde top als Jade gevonden, maar wel een superleuke andere corset top! Deze top is super fancy voor een party of een avondje uit: we love it! Je shopt ‘m voor €12,- bij Boohoo.

jade girlys blog

Skinny jeans

Wij hebben voor een skinny jeans gekozen, maar je kunt de outfit natuurlijk met elk model jeans combineren! Een mom jeans, straight leg jeans of een flared jeans? Het kan allemaal! Je shopt deze jeans voor €39,95 bij NA-KD.

Paars vestje Jade Girlys Blog

Hoe leuk is het paarse vestje van Jade? We are in love! Het vestje is ook superleuk om te dragen op een koele,zomerse avond door het leuke paarse kleurtje. Je shopt het vestje voor €33,55 bij ASOS.

jade girlys blog

Little black bag

Jade heeft de outfit gecombineerd met een mooie tas van Louis Vuitton, maar wij hebben een iets goedkopere optie voor jullie gevonden, hihi. Dit zwarte tasje kun je om je schouder dragen, maar met het gouden koordje ook superleuk als crossbody bag. Nice! Je shopt het tasje voor €22,99 bij ASOS.

jade girlys blog

Rings

Hoe leuk is deze set met ringen? Mocht je meer van zilver houden, dan is dezelfde set ook in het zilver verkrijgbaar! Je shopt de set voor €6,50 bij Boohoo.

Lees ook deze Copy the outfits:

Beeld: Boohoo, ASOS, NA-KD, Instagram @jadevw.official

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Lisanne Tuitman
    Lisanne Tuitman
    Reactie: Lisanne houdt van Girlz is leuke dingen van tips Vr groet Lisanne Tuitman
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen