kylie jenner tennisballen kinderenvakantiefoto's gênante openingszinnen- kylie jenner

Copy the Outfit: Kylie Jenner

Kylie Jenner is dé fashion queen van Instagram! Door de jaren heen veranderde haar stijl van punk naar hippie tot boujee, en wij vinden het allemaal prachtig. Deze outfit van Kylie is simpel en zomers en kan jij easy namaken! Time to shop, babe.

Kanten halter bralette

Een bralette is een heel divers stuk dat je met veel verschillende outfits kunt matchen. In Kylies outfit maakt de bralette de hele look wat meer glam and stylish. Wij hebben een leuke witte halter bralette gevonden van kant die jij perfect met deze outfit kunt matchen. Je shopt ‘m voor €23,99 bij ASOS

kylie jenner outfit
400

Lounge hoodie met rits

De zip-up hoodie die Kylie draagt is een set met de joggingbroek, maar wij hebben gelukkig iets vergelijkbaars gevonden op Boohoo! Deze textured zip-up hoodie is perfect omdat je ‘m open kunt dragen en ‘m ook op kunt ritsen als je het koud krijgt! Je shopt ‘m bij Boohoo voor €16,00. 

kylie jenner outfit

Witte baggy joggingbroek

Al zijn de sweatpants en hoodie die Kylie draagt eigenlijk van een dure boetiek uit LA, hebben wij een goedkoper alternatief gevonden. In Kylies outfit heeft ze een klein accent, een veiligheidsspelt, op de broek. Daarom hebben wij voor deze joggingbroek met het word woord ‘Angel’ erop gekozen. Maakt de outfit net wat spannender! Je shopt e broek bij Shein voor €16,-. 

kylie jenner outfit

Gouden decoratieve heupketting

Om de look helemaal af te maken hebben we natuurlijk de gouden heupketting nodig die Kylie ook draagt. Omdat de outfit best simpel is, zijn sieraden een goede manier om de look op te vrolijken. Wij hebben deze heupketting voor maar €3,- gevonden bij Shein

kylie jenner outfit

Kijk ook naar deze shoppings:

Beeld: ASOS, Boohoo, Shein, Instagram @kyliejenner. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen