Header Joann van den Herik copy the outfit

Copy the outfit: Joann van den Herik

Joann van den Herik, a.k.a. het nichtje van Gigi en Bella Hadid, weet wel hoe je relaxed naar een movie night moet gaan. In een ultiem chillpak verschijnt ze in de bioscoop, of course met een lekkere bak popcorn. Wil jij dat nou ook? Check dan hieronder haar outfit!

Fluffy trui

Yaaas, deze trui van Joann ziet er zó chill uit. Hier wil je toch gewoon in wonen? Pas wel op dat je niet constant geknuffeld door allemaal vreemden, hihi. Je scoort de LA trui bij Boohoo voor een leuk saleprijsje van €17,00.

Fluffy broek

Bij die fluffy trui hoort natuurlijk ook een matching broek. Ook deze broek is in de sale bij Boohoo en heb je voor €29,00 al in jouw kast hangen! Mocht je niet van de beigekleur houden, dan is hij er ook in het zwart of wit.

Joann van den Herik

Spierwitte sneakers

Wow, Joann van den Herik draagt echte Balenciaga schoenen, maar die vallen niet echt binnen ons budget, dus zochten we deze toffe witte sneakers van Adidas uit. Voor €99,99 zijn deze shoes van jou! Dat scheelt je een paar honderd euro 😉

Sporty sokken à la Joann van den Herik

Sportsokken zijn hip en deze van ASOS kosten maar €4,99. Je combineert ze superleuk op sporty sneakers en je mag ze best wel laten zien. We love it!

Joann van den Herik

Beeld: Instagram @joannvdherik, ASOS, Boohoo

Into fashion? Check ook onze andere copy the outfits! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zou jij zo naar de bioscoop gaan?

Gerelateerde artikelen