header lotte loves beauty copy the outfit

Copy the outfit: Lotte Loves Beauty

De prachtige Lotte van het YouTube-kanaal Lotte Loves Beauty draagt een superleuke outfit. Wij zochten voor jou uit waar je al deze toffe items kunt scoren. Lees snel verder!

https://www.instagram.com/p/Butin2ZFm3s/

Gestreepte trui

Lotte Loves Beauty draagt een supertoffe trui op deze foto. Helaas konden wij niet precies dezelfde vinden, maar we vonden wel deze variant van de Only die er supererg op lijkt! En hij kost €34,99.lotte loves beauty trui only

Riem met ringen

Lotte combineert haar mooie zwarte outfit met een leren riem. Wij vonden deze variant van Pieces erg mooi! De dubbele ring gesp maakt de riem helemaal af. En dat voor maar €9,99.

lotte loves beauty riem pieces

Zwarte broek

Yay, een basic zwarte broek kan eigenlijk overal onder en dat laat Lotte heel goed zien met deze outfit. Deze variant van de Mango is een push-up model, dus voor €29,99 krijg je supermooie billen.

Lotte loves beauty mango broek

Black boots

DR. Martens kunnen eigenlijk wel onder iedere outfit! Deze vegan variant is leervrij en kost €169,99. Het is even een investering, maar je kunt er wel súperlang mee doen.

lotte loves beauty dr martens

Roze scrunchie

De outfit van Lotte Loves Beauty is niet af zonder deze superroze scrunchie. Deze fluwelen variant scoor je bij ASOS voor €8,49. #loveit

lotte loves beauty scrunchie

Beeld: Only, Pieces, Mango, ASOS, DR. Martens, Instagram @lottelovesbeauty

Check ook onze andere copy the outfits!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat vind jij van deze look?

Gerelateerde artikelen