maan

Copy The Outfit: Maan

Maan knows fashion! Ze ziet er altijd superleuk uit en post ook regelmatig een foto van haar looks on the gram. Deze outfit van Maan is fashion en comfy. Wij zochten voor jou uit waar je deze leuke items kunt vinden. Check it out!

Maan

Diamond earrings

Maan draagt tijdens het Shawn Mendes concert een superleuke casual outfit. Maar met haar diamanten oorringen ziet ze er heel classy uit! Scoor deze oorbellen voor € 69,00 bij Pandora en maak jouw comfy outfit superfancy.

On Wednesdays we wear pink

We love pink! Deze roze trui staat Maan supermooi en jou sowieso ook. Combineer ‘m met een jeans of zoals Maan met een leuke tuinbroek. Deze trui scoor je voor maar €11,00 bij Boohoo! Die mag je niet laten liggen.

Fleeky tuinbroek

Tuinbroeken blijven constant in de mode en ze zijn zó leuk! Maan combineert het supertof met een oversized hoodie, maar je kunt het ook matchen met een T-shirt of bloesje. Deze tuinbroek van River Island kost € 69,99 en heeft een superleuke twist onderaan de pijpen.

We love heels

Oh my god, kijk hoe cute de boots van Maan zijn! Ze geven een casual outfit een hele coole twist, love it. We konden helaas niet de exacte laarsjes vinden die Maan draagt maar vonden wel deze van Public Desire met slangenprint. It’s snake season! Deze pareltjes kosten € 62,99.

Beeld: Instagram @maan.de.st, Pandora, Boohoo, ASOS

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk item vind jij het leukst?

Gerelateerde artikelen